Adatvédelmi nyilatkozat

Látogatóink személyes adatainak védelme számunkra kiemelt jelentőségű. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak. A JTB Hungary (Tumlare Corporation Hungary Kft.) a személyes adatok kezelésekor az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései szerint jár el. A weboldalunk tartalmazhat linkeket, amik átvezethetnek olyan, egyéb szolgáltató oldalára, ahol ez a nyilatkozat nem érvényes.

Adatgyűjtés és feldolgozás

A JTB Hungary a hozzájárulás visszavonásáig kezeli a látogatók/utasok személyes adatait reklám tartalmú közvetlen üzletszerzési, illetve marketing célú megkeresés céljából. A hozzájárulást a látogató/utas bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen visszavonhatja. Ebben az esetben az utas személyes adatait az utazási iroda a továbbiakban már nem kezeli, a személyes adatokat nyilvántartásából törli és az utas részére a továbbiakban reklámanyagot nem közöl.

Cookie-k használata

Weboldalunk cookie-kat alkalmaz, amelyek olyan text formátumú adatfájlok, amik a böngészője által, saját merevlemezén tárolódnak. Tartalmuk kiterjed a látogatott és keresett oldalakra és hirdetésekre. Ezek ugyanakkor nem tartalmaznak személyes jellegű adatokat, csupán az oldal látogatója használja, például, hogy jogosultságot kapjon egy oldal információit megtekinteni. Amennyiben a látogató nem szeretné, hogy a JTB Hungary gépén cookie-kat alkalmazzon, úgy inaktiválja azok fogadását a böngészőjében. A Google által használt cookie-kat a következő címen is le lehet tiltani:
http://www.google.hu/privacy_ads.html

Szerzői jog

A JTB Hungary honlapja szerzői jogvédelem alatt áll. A látogató jogosult a weboldalt olvasni, arról nyomtatással, lemezre történő letöltéssel és más személy részére történő továbbítással kivonatos másolatot készíteni, azonban minden esetben kizárólag személyes, tájékozódó jellegű, nem kereskedelmi célra. Tilos az oldal bármely részének másolatát eladni vagy továbbítani kereskedelmi haszonért, tilos továbbá a weboldal bármely részének megváltoztatása vagy bármely más műbe, publikációba, weboldalba építése.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress