Incentive utazás

Az incentive utaztatás sok szempontból a turisztikai szakma legnehezebb, legnagyobb tapasztalatot igénylő területe. Tisztában vagyunk vele, hogy akár partnereivel tervez közös utazást, akár saját munkatársainak választana külföldi vagy belföldi programot, a szervezés profizmusa és gördülékenysége a résztvevők fejében összekapcsolódik az Ön cégének imázsával. Munkatársaink több mint egy évtizede dolgoznak együtt Magyarország vezető vállalataival, és biztosítják, hogy incentive utazásaik, konferenciáik tökéletes precizitással valósuljanak meg, kellemes emlékeket hagyva minden résztvevőben.

Az incentive utaztatás különösen nagy anyagi és szakmai felelősséggel jár, így csak eszközök, nemzetközi kapcsolatok és gyakorlat tekintetében egyaránt tökéletesen felkészült iroda vállalkozhat rá. A JTB Hungary pontosan ezeket nyújtja az Ön vállalkozása számára!

Miért a JTB Hungary-t válassza incentive utazásához?

Biztos háttér

Cégünk a világ harmadik legnagyobb turisztikai vállalkozásának, a 101 éves japán JTB Groupnak a magyarországi leányvállalata. A világszerte több mint 27.000 alkalmazottal üzemelő cégcsoport olyan anyagi hátteret jelent, aminek tudatában Ön teljes biztonságban dőlhet hátra és bízhatja ránk az év legfontosabb eseményét. Irodáink a világ szinte minden országában megtalálhatóak, így bármely desztinációt is válasszon utazásának, rendezvényének, mi kész megoldásokat kínálunk önnek. Az incentive utaztatás különösen erős anyagi hátteret igényel, amelyet a JTB Hungary szavatol Önnek.

Szakértelem

Cégünk Magyarországon egy évtizede szervez incentive utazásokat a világ minden tájára. Munkatársaink a turisztikai szakma legjobbjai, akik szinte minden jellegű kéréssel találkoztak már munkájuk során. Biztos lehet benne, hogy az ő kezeikben elképzelései, ötletei tökéletes programmá változnak!

Kreativitás

Csapatunk folyamatosan figyeli a turizmus új trendjeit, izgalmas lehetőségeit, hogy az Ön cége a megszokottól eltérő, örökre emlékezetes programokkal kápráztathassa el vendégeit. Számunkra nincs lehetetlen kérés, mindig megtaláljuk a módot az ügyfél igényeinek kielégítésére, legyen az egy cirkusz kibérlése, fogadások lebonyolítása, helikopter transzfer, csapatépítő játék egy messzi szigeten vagy egyszerűen asztalfoglalás egy exkluzív étteremben.

Japán minőség

Irodánk számos japán világcéggel dolgozik együtt, amelyek magas elvárásai a szervezés precizitására vonatkozóan sokszor szokatlanok a magyar piacon. Japán gyökereinknek és hátterünknek köszönhetően cégünket áthatja a tökéletességre való törekvés filozófiája. Ezt kínáljuk hazai partnereinknek is, ha velünk dolgoznak.

Ügyfélközpontúság

Munkatársaink utazása, rendezvénye minden részletét kívánságai, egyéni elképzelései szerint állítják össze. Amennyiben folyamatos helyszíni asszisztenciára van szüksége, szakértő kollégáink személyesen biztosítják, hogy minden gördülékenyen, a terveknek megfelelően haladjon. Az incentive utaztatás minden mozzanatában Ön, az ügyfél a legfontosabb számunkra!

Kedvező árazás

Pontosan tudjuk, hogy a legjobb program, útiterv sem ér semmit, ha megfizethetetlen az ügyfél számára. Ajánlataink tervezése közben ügyelünk a költségekre, végig szem előtt tartva a megrendelő által meghatározott büdzsét. Az előkészítés első lépéseitől a rendezvény utolsó mozzanatáig Ön mellett állunk, hogy befektetett pénze vendégei elégedettségét szolgálja.

Mindent egy kézből

Komplex megoldást kínálunk incentive programjai, rendezvényei lebonyolítására. Sokéves tapasztalatunknak, kiterjedt partnerhálózatunknak köszönhetően az utaztatás mellett a grafikai anyagok megrendelésétől a rendezvény kommunikációjáig igényei szerint mindent lebonyolítunk. Igazgatói találkozót tervez húsz főre, egy konferenciát ötszáz főre, esetleg egy termékbemutatót kétezer résztvevőnek? A JTB Hungary-nél egy helyen rendelheti meg a szükséges szolgáltatásokat.