JTB Hungary: Japán minőség az utaztatásban

Anyacégünk: A JTB Csoport

Az 1912-ben alapított JTB (Japan Travel Bureau) elismert vezetője a japán turisztikai iparnak.  Ez idő alatt a világ egyik legkiterjedtebb hálózatát építette ki: 27000 alkalmazottal, 370 értékesítési irodával és 1000 viszonteladó ügynökséggel büszkélkedhet, évente több mint 2,5 millió ügyfél utazását szervezi. A JTB egységes, koordinált szemléletmódot kínál a céges valamint az üzleti utaztatás területén és folyamatosan dolgozik azon, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatásokat nyújtsa partnerei számára.

A 2020. évi nyári olimpia hivatalos utaztatója a tokiói székhelyű JTB Corp.  A vállalat „gyermekeként”, a budapest székhelyű JTB Hungary utazásszervező cég teljeskörű szolgáltatásokat biztosít mind a sportolóknak, mind a látogatók részére.

A JTB Hungary

A magyarországi kiutazási osztály JTB Hungary néven üzemel 2004 óta, egyike a hazai utazási piac vezető, stabil pénzügyi háttérrel rendelkező utazási vállalkozásainak. Utazási irodánk három jól elkülöníthető területtel foglalkozik.

  • Üzleti utaztatás keretében teljes körű utazásszervezést kínálunk céges partnereink számára, valamint az incentive programok lebonyolításának szakértői is vagyunk. Ezen a weboldalunkon elsősorban erről a tevékenységi körünkről talál információkat.
  • Amennyiben a szabadidős turizmus területén kínált szolgáltatásainkról szeretne információkat kapni, ajánlatainkat az Ázsiaspecialista és a Japánspecialista weboldalakon találja.
  • Irodánk számos japán cég és a magyarországi japán közösség legnagyobb utaztatója.

Anyacégünk tőkeerős volta garantálja, hogy Ön teljes nyugalomban érezze magát, ha minket választ. Mikor hozzánk fordul, abban is biztos lehet, hogy a Japán védjegyévé vált minőség munkánk minden részletére kiterjed. Magyarországi irodánk a Deák téren található, Budapest szívében.

A JTB Hungary csapata:
anyacégünk 100. születésnapját ünnepeltük